www.it-sys.org
Пощенски сървър PDF Печат

Нужна Ви е надеждна защита срещу спам и злонамерен код (вируси, троянци, червеи и друг злонамерен код)?

Чрез нашето решение за mail сървър Вие ще забравите гореспоменатите проблеми. Инвестицията е еднократна, защото цялото решение за mail сървър, както и почти всички услуги, които предлагаме, e базиранo на отворен код (Open Source) под GPL v1 и v2 , BSD или Yahoo лиценз.

Надеждната защита от спам и вируси е 100 % гарантирана.

Функционалността на системата се допълва от поддръжката на всички най-разпространени протоколи за такъв вид услуги като SMTP, POP3, POP3S, IMAP, IMAPS. Към конфигурацията се добавя и многофункционален WEB интерфейс (стандартна версия, разширена версия и версия за телефон) за разглеждане на пощата по 24 часа от всяка точка на света. Тази услуга може да работи отлично и с мобилни устройства. Чрез генериране на симетрични сертификати Вие ще постигнете сигурност от най-високо ниво на своята e-mail кореспонденцията и по този начин ще предпазите бизнеса си от външни атаки на информацията, която притежавате и обменяте.
Сигурен, надежден, многофункционален, интегриран върху UNIX-подобна операционна система, нашият mail сървър е перфектното решение за Вашия бизнес!


 

Хиляди проблеми. Единна система. Цялостно решение.